Ckemi,

emri im eshte Carlo Mercadante, dhe jam nje shkrimtar kengesh italian.

Kam nevoj per ndihmen tuaj per te realizuar  videoklipin “7 miliard”, kenga ime qe do publikohet sa me shpejti!

Deshiroj qe ju te me ndihmoni te realizoj dy video shum te shkurter me videokamer ose me celular. Po patet mundesin ne nje video do regjistroni kembet tuaja duke ecer ne rruge, si ne kete video ndihmes http://www.youtube.com/watch?v=hw80nOOgjkw

Ne videon tjeter do regjistroni te njejten rruge me ate qe ka rreth e rrotul, si ne kete video ndihmes http://www.youtube.com/watch?v=Ij5vKXPiR8w

Shembull:

http://www.youtube.com/watch?v=SsHIrRe3hQ8

http://www.youtube.com/watch?v=asxA3XHp8bo

http://www.youtube.com/watch?v=EvjKwbY2MuQ

Mund ti regjistrush videot edhe ku banon

Me duhen pak sekonda per cdo video.

E rendesishme eshte qe ta realizosh duke ecur, duke levizur.

Mund te regjistrosh cdo gje, rrugen, dyqanet, nje shtepi, nje ogjekt vetem te jet ne rrugen qe po ecen.

Mos keni merak nejse nuk jeni origjinal ne xhirim te videos ose per kualitetin e tij sepse cdo video qe do vi na te tjera anet te botes do montone bashke, dhe ajo qe sheh cdo dik mund te duket banal por per te tjeret mund te jet nje habitje!

Pastaj nejse deshironi te regjistroni ndo gje tjeter si per shembull vetem tuaj mund ti perdorin ne montimin e videoklipit. Te tera videot qe do vin nga anet e botes do montohen ne nje video qe te japin sensacionin qe eshte veten nje rruge ne videon.

Ne fund, per cdo video, do shkruhen emrat e atyre qe e kan derguar, emir I vendit ku eshte xhiruar, edhe nje mesazh I juaj nese keni deshire gjithmon ne gjuhen tuaj. Keshtu qe mos harroni te shkruani emrin tuaj, vendi ku eshte xhiruar, dhe nje thenje tuaj qe ju ka mbetur ne zemer.

Mund ta dergoni videon ketu sindromedipeterpan@hotmail.it  ose https://www.wetransfer.com/

Faleminderit per kohen tuaj.

Carlo

Mudn te jeni vazhdimisht ne kontakt me ne face book: https://www.facebook.com/groups/320526564721926/?fref=ts

Twitter: #7miliardi

www.carlomercadante.wordpress.com

Twitter: #7briciolelungolastrada

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *